Rólunk

A Békés Iskolák Programot Horgász Csaba ismertette meg Magyarországon. Köré gyűltek azok a szakemberek, akik felvállalták a békítő szellemiségének hazai elterjesztésének áldozatos munkáját. Belőlük alakult meg Szupervíziós Békítő Team, mely jelenleg is nyitott minden érdeklődő szakember vagy szülő számára. Csatlakozz Te is!

Itt zajlik a projekt hazai adaptációja, egyrészt a szakirodalmi ajánlások, másrészt a megvalósításban részt vevő iskoláktól beérkező visszajelzések alapján. Nagy örömünkre szolgál, hogy maga Stuart Twemlow is nyomon követi munkánkat. A Szupervíziós Békítő Team feladata az egyes iskolák elakadásainak, sikereinek közös megbeszélése, a megvalósítás szakmai tanácsokkal történő támogatása is.

A műhely tagsága külső szakemberekből, a regionális békítő teamek tagjaiból és az egyes iskolák békítő teamjeinek tagjaiból áll. Szakmájukat tekintve pszichológusok, gyógypedagógusok, pedagógusok, szociális munkások, illetve aikido edzők. Munkájukat szabadidejükben, önkéntesként végzik.

A honlapot is ez a kis csapat működteti.

Save

Save

Save